Ons bedrijf

Kwaliteit - Service - Vakmanschap

Stukadoorsbedrijf Gijs Haasakker is gevestigd met het bedrijf in Zaltbommel behorende tot de provincie Gelderland.  Ons bedrijf is all round als het gaat om het stukadoren van wanden, plafonds en buitengevels. Daarnaast verzorgen wij onderhoud en reparaties.


Stukadoorsbedrijf Gijs Haasakker is een veel gevraagde partij bij belangrijke en de wat grotere projecten. Met gepaste bescheidenheid kunnen we zeggen dat we een gevestigde en bekende naam zijn binnen de bouwwereld.


In de bouw kiest men graag voor zekerheid en consistentie. Betrouwbare partners vormen de basis voor een goed lopende bouw. Wij hechten veel waarde aan het maken van duidelijke afspraken en vooral het nakomen hiervan.


Naast het vakmanschap en de jarenlange ervaring in de bouw proberen wij telkens weer een fijne partij te zijn om mee samen te werken. Helder communiceren en op een prettige manier in verbinding staan met andere uitvoerders is immers een groot goed.


Wilt u meer weten over ons bedrijf, bel ons gerust. Wij denken graag met u mee en benaderen alles vanuit het oogpunt van kwaliteit.

All round vakman - ruim 45 jaar in het vak

Stukadoorsbedrijf Gijs Haasakker ... voor degelijk en vakkundig stucwerk